Werken bij

Wil je samen met ons werken aan gevarieerd en toekomstbestendig onderwijs? Vind je het belangrijk om alles uit jezelf te halen en jouw talenten te blijven ontwikkelen? Dan is Portuur misschien wel jouw nieuwe werkgever! Doordat je bij ons in dienst bent van een overkoepelende stichting, heb je bij ons veel baanzekerheid. Ook kun je rekenen op goede facilitering, bijvoorbeeld op het gebied van scholing en IT.

Werken bij

Volop ontwikkelmogelijkheden

We vinden het belangrijk dat iedereen bij Portuur zich blijft ontwikkelen. Voor onze docenten betekent dit dat zij worden opgeleid en hun vakkennis up-to-date houden. Ook onze kantoormedewerkers kunnen trainingen en opleidingen volgen. Zo geven wij iedereen de kans om hun eigen talenten te ontplooien.

Kracht Van Samenwerking

De kracht van samenwerking

We zijn een kleinschalige stichting. Dit betekent dat we een gemoedelijke werksfeer hebben en gemakkelijk contact zoeken met elkaar. Wij geloven in de kracht van samenwerking en de verbinding met de samenleving. Dit houdt in dat we samenwerking tussen onze medewerkers stimuleren, maar ook samenwerking met stakeholders. Hierdoor kunnen we toekomstbestendig onderwijs blijven garanderen.

Bekijk onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze, talentvolle medewerkers die samen met ons willen werken aan divers en kwalitatief onderwijs in onze regio! Bekijk hieronder de vacatures.

Maak een profiel aan

Denkt u een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er momenteel geen vacature die bij u past? Maak dan een profiel aan op onze vacaturewebsite Vota zodat u de voor u meest passende vacatures ontvangt en u bij ons in beeld bent. 

Maak direct een profiel aan