nieuwe Staring-locatie in Borculo opgeleverd

1698096272996

23 oktober 2023

Voor dit ‘viermoment’ waren onder andere wethouder Hans van der Noordt van de gemeente Berkelland uitgenodigd, medewerkers van DAT Architecten, van aannemer Klaassen Groep, installateur WSi Techniek en bouwmanagementadviesbureau Kleissen. Uiteraard waren medewerkers van de locaties Herenlaan en Beukenlaan, als toekomstig gebruikers van de nieuwe school, uitgenodigd aanwezig te zijn.

Onze bestuurder, Gertjan van der Molen, Matthijs Bulsink van Klaasssen Groep en Roy Krabbenborg van WSi Techniek zetten hun handtekeningen onder het bouwkundige en het installatietechnische deel van het ‘procesverbaal van oplevering’.

Vervolgens werden buiten twee Staring-vlaggen gehesen door Marijn Dijkman en Ineke Pool, de afdelingsleiders onze nieuwe locatie. Staring-directeur René de Waard bracht, samen met de genodigden, een toost uit op de nieuwe school en het toekomstbestendige onderwijs dat we hier gaan bieden. Derdeklassers van de afdeling HBR serveerden drankjes en hapjes vanuit de mobiele keuken die recent is aangeschaft en voor deze gelegenheid in het Atrium stond.

De komende weken wordt de school verder ingericht. Op 8 januari starten de lessen op De Wildbaan. Alle leerlingen van locatie Beukenlaan en Herenlaan volgens dan hun lessen in de nieuwe school. Ook de ppi- en bvvo-lessen van de vmbo-onderbouwleerlingen in Lochem, vinden daar dan plaats. 

Ga terug